Gemeenteraadsverkiezingen Schouwen-Duiveland 2018

Woensdag 21 maart 2018

Op woensdag 21 maart 2018 is het zover, de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Schouwen-Duiveland vinden dan plaats. Hét moment voor de inwoners van ons prachtige eiland om hun stem te laten gelden. Zorg er daarom voor dat je stem niet verloren gaat en dat je voorbereid naar het stemlokaal gaat! We helpen je alvast op weg door een aantal tips te geven.

Bekijk de speerpunten

Op onze website kun je de volledige lijst met speerpunten vinden. Hier kun je dus alle punten vinden waar wij ons de komende vier jaar op gaan richten binnen de gehele gemeente Schouwen-Duiveland. Zijn er specifieke punten waarvan je wilt dat de gemeenteraad aandacht aan gaat besteden de komende jaren? Kijk dan snel of dit punt tussen onze speerpunten staat, of neem contact met ons op hoe wij tegenover dit onderwerp staan!

Neem de kandidatenlijst door

Verder kun je natuurlijk onze kandidatenlijst doornemen om je keuze voor een kandidaat binnen Leefbaar te bepalen. Onze kandidaten zijn allemaal inwoner van ons prachtige eiland en zijn nauw betrokken bij de dorps- of stadskern waarin zij woonachtig zijn. Zij weten dus precies wat er speelt binnen Schouwen-Duiveland!

Vergeet je stempas niet!

Vergeet op de 21e je stempas niet mee te nemen. Als het goed is hebben alle inwoners van Schouwen-Duiveland welke 18 jaar of ouder zijn de afgelopen weken per post een stempas ontvangen, bovendien staan hierop de kieslokalen binnen de gehele gemeente vermeld. Wanneer je gaat stemmen, zorg dan dat je jouw eigen stempas meeneemt, anders kun je niet stemmen! Het is ook mogelijk iemand volmacht te geven zodat deze jouw stem kan inleveren.

Samen voor een leefbaar Schouwen-Duiveland

Wil jij de leefbaarheid voor het dorp of de stad waarin jij woonachtig bent verbeteren, en ga jij voor een leefbaar Schouwen-Duiveland? Stem dan tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen voor Leefbaar Schouwen-Duiveland!