Leefbaar heeft een nieuw jasje

Leefbaar Schouwen-Duiveland is er voor de lokale bewoner. We gaan niet mee in de landelijke politiek maar richten ons volledig op de lokale inwoner en ondernemer. Dat doen we al jaren op geheel eigen wijze, maar we hebben altijd minder waarde gehecht aan uitstraling en continuïteit in digitale communicatie.

Dat willen we veranderen. Eén van onze beloften is daarom dat we je nu óók digitaal beter op de hoogte gaan houden van wat er binnen de partij speelt en waar we ons druk over maken.

 

Daarbij hoort een nieuwe frisse uitstraling. Eigentijds en klaar voor de toekomst. Een nieuw beeldmerk siert onze uitingen in de komende verkiezingscampagne, waarin onze waarden vereeuwigd zijn. Leefbaar staat voor een uitgesproken mening die we als eenheid op een eigenwijze manier communiceren. Hierin stellen we lokaal voorop en staan we altijd open voor een dialoog. Samen zoeken we naar een oplossing of antwoord, dat is leefbaar!

Je blijft op de hoogte via onze website, Facebook, Twitter of door je aan te melden voor de nieuwsbrief. We sturen de laatste nieuwtjes één keer per kwartaal rechtstreeks naar je mailbox!

Terug naar het overzicht