Marjon Humalda, nieuw bestuurslid Leefbaar Schouwen-Duiveland

Marjon HumaldaTijdens de Algemene Ledenvergadering van Leefbaar Schouwen-Duiveland op 28 juni jongstleden is Marjon Humalda benoemd tot bestuurslid. Marjon is een vooruitstrevende vrouw van halverwege de 60 die bewuste en weldoordachte keuzes maakt. Na een carrière in IT en finance management heeft ze recent bewust gekozen voor een baan in het Sociale Domein, als afdelingsmanager bij Orionis. Met haar afdeling helpt ze met veel passie mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Ze haalt daar zoveel voldoening uit dat ze besloten heeft dat ze voorlopig nog niet met pensioen wil.

Marjon had jaren samen met haar man Egbert een zeilbootje in de haven van Burghsluis. Het beviel hen op Schouwen-Duiveland zo goed dat ze besloten dat Schouwen-Duiveland dé plek was waar ze ooit wilden gaan wonen. In Coronatijd hebben ze de sprong gewaagd en ze wonen inmiddels een paar jaar met veel plezier in Burgh-Haamstede. In haar vrije tijd geniet ze ervan om met haar hond te wandelen in de prachtige natuur van de Kop van Schouwen.

Marjon draagt graag haar steentje bij aan de samenleving waar ze deel van uitmaakt. Marjon heeft een passie voor kunst en cultuur en vanuit die passie werd ze bestuurslid van Theaters aan Zee. Ze is enthousiast, nuchter, gedreven, gestructureerd, pragmatisch en dienstbaar. Wij zijn dan ook heel blij dat we haar hebben kunnen strikken om deel uit te maken van ons bestuur en zien met veel vertrouwen de samenwerking tegenmoet!

 

Terug naar het overzicht