Fijne kerstdagen en een gelukkig 2019

Door: Roy Klop

De laatste weken van het jaar zijn ingegaan. Volgende week is het Kerst, het is snel gegaan en de tijd gaat zo snel voorbij. Kerstbomen worden opgetuigd, je ziet in de avonduren overal de lampjes gezellig branden. Een prachtig aanzicht binnen de verschillende kernen op Schouwen-Duiveland.

Maar eerst moeten er plannen gemaakt worden. Hoe gaan we de Kerst vieren? Iedereen doet dat op zijn/haar eigen manier. Thuis, uit, omringd door familie en vrienden of rustig in je eentje. We proberen er elk jaar weer iets speciaals van te maken!

Korte terugblik

Zo is het ook met de fractie van Leefbaar Schouwen-Duiveland. We proberen er iets speciaals van te maken in de Gemeenteraad. We zijn vanaf eind maart van dit jaar gestart met de nieuwe fractie en het is dan ook goed om eens terug te kijken naar de afgelopen periode.

Als fractie zijn we met veel enthousiasme gestart aan deze raadsperiode en kunnen we zeker zeggen dat we op de goede weg zijn. Soms worden er onderwerpen op de agenda geplaatst waar we sneller willen dan soms mogelijk is, maar uiteindelijk willen we een Leefbaar Schouwen-Duiveland creëren. Waar het goed is om als inwoner te wonen, als toerist te komen en waar onze mooie natuur en wateromgeving gekoesterd moeten worden. We proberen met de geïntroduceerde stads- en dorpsvisies de kernen van het eiland leefbaar te houden.

Prettige feestdagen!

Wij willen iedereen hele fijne feestdagen toewensen en gaan er naar het Kerstreces weer tegenaan! Ik wil namens de fractie en het bestuur van Leefbaar Schouwen-Duiveland nog afsluiten met een mooie Kerstgroet/gedachte:

De feestdagen vol geluk, gezelligheid en families bij elkaar,
laten we dan ook proosten op een gezond en goed nieuw jaar!

Terug naar het overzicht