Naleven, overleven, opleven

Door: Robbert Lievense

Nog maar een paar weken geleden leidden we in alle vrijheid ons leven en konden we elkaar zorgeloos ontmoeten. Wij zochten jullie graag en veel op. We probeerden jullie te helpen en adviseren. Maar ook kwamen we bij jullie informatie en kennis ophalen om onze standpunten te kunnen bepalen. Dat is zoals wij politiek bedrijven, dat doen we voor jullie en dus zoveel mogelijk ook met jullie.

Gezamenlijke vijand

Hoe anders ziet de wereld er nu ineens uit, ook op ons dierbare, vertrouwde Schouwen-Duiveland. We hebben in het COVID-19 virus (Corona virus) met zijn allen ineens een gezamenlijke vijand. Een verwoestende vijand die geen onderscheid maakt, die iedereen treffen kan en dat ook doet.

Een vijand die we alleen samen kunnen verslaan. Wij als fractie houden ons aan de richtlijnen en beperkende maatregelen van de overheid. Dus hoe graag we u ook opzoeken, dat doen we voorlopig even niet. Ook elkaar zoeken we niet op, we vergaderen en overleggen telefonisch en digitaal. We blijven zoveel mogelijk binnen en áls we naar al buiten gaan dan houden we in ieder geval minimaal 1,5 meter afstand. We roepen u allemaal op om datzelfde te doen.

Lokale ondernemers

Daarnaast willen wij u allemaal oproepen om onze lokale ondernemers zoveel mogelijk te steunen. Wees loyaal, koop lokaal! Bezoek niet alleen die grote supermarkt maar juist ook de lokale bakker, slager of groenteboer. En als u een keer lekker wilt eten, vele van onze restaurants bezorgen momenteel aan huis! Samen komen we hier doorheen, samen zijn wij sterker dan het Covid-19 virus. Luctor et Emergo!

Bereikbaar

Ondanks alle beperkingen zijn we er gewoon voor u. U kunt ons bereiken via deze link. Als u een gerichte vraag heeft over een bepaald onderwerp dan kunt u hier precies zien wie van ons u nodig heeft en hem of haar rechtstreeks een bericht sturen. Als u zorgt dat u uw naam, e-mail adres en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Leefbaar Schouwen-Duiveland is er voor u, ook nu!

Namens de fractie van Leefbaar Schouwen-Duiveland,

Robbert Lievense, fractievoorzitter

Terug naar het overzicht