Uitnodiging voor het formatieresultaat

Maandag 7 mei 2018

Heb jij het formatieproces de afgelopen weken gevolgd? Als formateur is Robbert Lievense om de tafel gegaan met CDA/CU, SGP en Groen Links om de formatie van een nieuw college te bespreken. Het proces is inmiddels ten einde, het resultaat is een akkoord tussen Leefbaar en de eerdergenoemde partijen.

Het formatieresultaat wordt komende maandag, 7 mei 2018, om 19:00 in een openbare bijeenkomst gepresenteerd. Deze bijeenkomst zal plaats vinden in de Burgerzaal van het gemeentehuis. Tijdens de presentatie zal Robbert als formateur kort stil staan bij het formatieproces en wordt het resultaat van dit proces gepresenteerd in de vorm van het collegeprogramma en een voorstel tot benoeming van de wethouders.

Zoals vermeld is deze bijeenkomst een openbare gelegenheid, via deze weg willen wij je hier dan ook graag voor uitnodigen! Ben je benieuwd naar het resultaat van het formatieproces, of wil je graag weten hoe het proces is verlopen? Dan zien we je graag aanstaande maandagavond in het gemeentehuis.

Terug naar het overzicht